AKTUALNOŚCI


KIERUNKI KSZTAŁCENIA 2020/2021


Kierunek/zawód

klasa

Przedmioty punktowane w rekrutacji

Przedmiot rozszerzony

Języki obce

Technik ekonomista

1 A

język polski
język obcy
matematyka
geografia

matematyka

angielski
niemiecki

Technik żywienia i usług gastronomicznych(innowacja:żywienie dietetyczne)

1 G

język polski
język obcy
matematyka
chemia

język angielski

angielski
niemiecki

Technik technologii żywności
CUKIERNIK

1 C

język polski
język obcy
matematyka
chemia

język angielski

angielski
niemiecki

Technik rachunkowości (innowacja:bezpieczeństwo i cyberbezpieczeństwo danych)

1 B

język polski
język obcy
matematyka
geografia

matematyka

angielski
niemiecki

Technik handlowiec (patronat SPS Handel

1 S

język polski
język obcy
matematyka
geografia

geografia

angielski
niemiecki

Technik hotelarstwa (innowacja:event manager)

1 H

język polski
język obcy
matematyka
geografia

język angielski

angielski
francuski

Technik organizacji turystyki

1 O

język polski
język obcy
matematyka
geografia

język angielski

angielski
francuski

Branżowa Szkoła I Stopnia – wielozawodowa:
Kucharz, kelner, cukiernik, przetwórca mięsa, piekarz
krawiec

1 U

język polski
język obcy
matematyka
chemia
kelner

 

angielski

AKCJA KRWIODAWSTWA w PRZASNYSZU


ZARZĄDZENIE Nr 10/2020


KOMUNIKAT


 

Uprzejmie informujemy, iż w szkole ustala się dni wolne od zajęć dydaktycznych w terminie od 08.06.2020 do 12.06.2020.

 



185 z 411

Władze Szkoły

Dyrektor: mgr Barbara Stepnowska
Zastępcy Dyrektora:
mgr Adam Zienkiewicz
mgr Elżbieta Niedźwiedzka

Kontakt

Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 w Ostrołęce
ul. Traugutta 10
07-410 Ostrołęka

tel: 29 764 21 27
email:sekretariat@zsz4.ostroleka.edu.pl

Inspektor ochrony danych
Leszek Kleczkowski
email:iod@ostroleka.edu.pl