Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
2R-2/2 zaj.prak. @
|
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
2R-2/2 zaj.prak. @
|
3G-1/2 techn_gastro 1P
|
|
3 |
9:50-10:35 |
|
|
2R-2/2 zaj.prak. @
|
|
1M zaj.wych. 40
|
4 |
10:45-11:30 |
1M pod.prz.spoż 7P
|
|
2R-2/2 zaj.prak. @
|
3H-1/2 obsł.kons 9
|
1H-1/2 obsł.kons 17
|
5 |
11:40-12:25 |
3G-1/2 prac_tech_ga 7
|
1M-2/2 prac.prze.sp 7
|
2R-2/2 zaj.prak. @
|
1M pod.prz.spoż 3P
|
3G-1/2 techn_gastro 17
|
6 |
12:45-13:30 |
3G-1/2 prac_tech_ga 7
|
1M-2/2 prac.prze.sp 7
|
1H-1/2 obsł.kons 13
|
2H-1/2 obsł.kons 17
|
2H-1/2 obsł.kons 17
|
7 |
13:40-14:25 |
3G-1/2 prac_tech_ga 7
|
1M-2/2 prac.prze.sp 7
|
1H-1/2 obsł.kons 13
|
|
|
8 |
14:35-15:20 |
3G-1/2 prac_tech_ga 7
|
1M-2/2 prac.prze.sp 7
|
|
|
|
9 |
15:30-16:15 |
|
1M-2/2 prac.prze.sp 7
|
|
|
|
|