Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
AN 4G-2/2 prac_us_ob_k
|
|
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
KC 4G pods_żyw_die
|
AN 4G-1/2 prac_us_ob_k
|
|
|
AL 3G-2/2 prac_pl_żywi
|
3 |
9:50-10:35 |
KC 3G-1/2 prac_pl_żywi
|
AN 4G-1/2 prac_us_ob_k
|
|
|
MT 2G-1/2 techn_gastro
|
4 |
10:45-11:30 |
AN 4G-1/2 prac_us_ob_k
|
AN 4G-1/2 prac_us_ob_k
|
|
ET 3H-1/2 obsł.kons
|
AL 1H-2/2 obsł.kons
|
5 |
11:40-12:25 |
|
RU 1H-2/2 prac_hot
|
|
|
AN 4G-2/2 prac_us_ob_k
|
6 |
12:45-13:30 |
|
RU 1H-2/2 prac_hot
|
AL 1H-2/2 obsł.kons
|
RU 2H-2/2 obsł.kons
|
RU 2H-2/2 obsł.kons
|
7 |
13:40-14:25 |
|
|
AL 1H-2/2 obsł.kons
|
|
WP 3G planow.żywi
|
8 |
14:35-15:20 |
AN 4G-2/2 prac_us_ob_k
|
|
|
|
AN 1G-1/2 techn_gastro
|
|