Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
EO 2C-2/3 pro.wyr.cuk
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
MT 1G-2/2 techn_gastro
|
|
MK 3H usł_hot
|
EO 2C-2/3 pro.wyr.cuk
|
|
3 |
9:50-10:35 |
MT 1G wyp.bhp
|
EO 2M r_chemia
|
KK 1M bizn.i zarz.
|
EO 2C-2/3 pro.wyr.cuk
|
|
4 |
10:45-11:30 |
MT 1G zaj.wych.
|
AT 2M j.polski
|
|
EO 2C-2/3 pro.wyr.cuk
|
EO 1S chemia
|
5 |
11:40-12:25 |
ER 1M chemia
|
BZ 1S pods_towar
|
MT 2M-2/2 prac.prze.sp
|
ET 1M pod.prz.spoż
|
|
6 |
12:45-13:30 |
DK 3O-3/4 j.angielski
|
MZ 2A geografia
|
MT 2M-2/2 prac.prze.sp
|
AN 2M techn.żywno
|
|
7 |
13:40-14:25 |
DK 3O-3/4 j.angielski
|
EO 1M-1/2 prac.prze.sp
|
MT 2M-2/2 prac.prze.sp
|
AN 2M techn.żywno
|
|
8 |
14:35-15:20 |
DK 3O-2/2 zaw.ang
|
EO 1M-1/2 prac.prze.sp
|
MT 2M-2/2 prac.prze.sp
|
ES 1M biologia
|
|
9 |
15:30-16:15 |
|
EO 1M-1/2 prac.prze.sp
|
MT 2M-2/2 prac.prze.sp
|
|
|
|