Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
DK 3G-2/2 r_angielski
|
MW 4G-1/2 r_angielski
|
SA 1O-2/4,1H-2/4,1G-2/4 etyka
|
|
SA 2A-2/4,2H-2/4 etyka
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
DK 3S-2/2 jęz_zaw_han
|
SA 1O-2/4,1H-2/4,1G-2/4 etyka
|
|
SA 2A-2/4,2H-2/4 etyka
|
3 |
9:50-10:35 |
DS 2O-2/2 prac_inf_tur
|
MW 3H-1/2 zaw.ang
|
MW 4G-1/2 j.angielski
|
|
RU 3H-1/2 prac_hot
|
4 |
10:45-11:30 |
KC 4G-2/2 prac_pl_żywi
|
KŁ 2O-2/2 prac_ob_tur
|
|
RU 3H-2/2 obsł.kons
|
ET 1H-1/2 obsł.kons
|
5 |
11:40-12:25 |
DS 1O-1/2 prac_ob_tur
|
MK 1H-1/2 prac_hot
|
DS 1C-2/2 techno.pr.cu
|
KC 2R-2/2 techn_gastro
|
ET 3G-1/2 techn_gastro
|
6 |
12:45-13:30 |
DS 1O-1/2 prac_ob_tur
|
MK 1H-1/2 prac_hot
|
IM 4A-1/2 zaw.ang
|
ET 2H-1/2 obsł.kons
|
ET 2H-1/2 obsł.kons
|
7 |
13:40-14:25 |
|
SA 3H-2/4,3A-2/4,3G-2/2,3O-2/4 etyka
|
WP 4G-1/2 prac_pl_żywi
|
|
|
8 |
14:35-15:20 |
MW 4G-1/2 r_angielski
|
SA 3H-2/4,3A-2/4,3G-2/2,3O-2/4 etyka
|
|
AN 1G-1/2 techn_gastro
|
|
|