Plan lekcji
Oddziały
Nauczyciele
Sale
5A 5technik ekonomista
5S 5technik handlowiec
5O 5technik organizacji turystyki
5G 5technik żywienia i usług gastronomicznych
4A 4Technik ekonomista
4G 4Technik żywienia i usług gastronomicznych
4S 4Technik handlowiec
4H 4technik hotelarstwa
4O 4Technik organizacji turystyki
3G 3technik żywienia i usług gastronomicznych
3R 3Technik żywienia i usług gastronomicznych
3A 3technik ekonomista
3S 3technik handlowiec
3H 3technik hotelarstwa
3O 3technik organizacji turystyki
3C 3technik technologii żywności -cukiernik
3M 3technik przetwórstwa mleczarskiego
2G 2technik żywienia i usług gastronomicznych
2A 2technik ekonomista
2H 2technik hotelarstwa
2C 2technik technologii żywności
2O 2technik organizacji turystyki
2S 2technik handlowiec
2M 2technik przetwórstwa mleczarskiego
1G 1Technik żywienia i usług gastronomicznych
1H 1Technik hotelarstawa