Plan lekcji
Oddziały
Nauczyciele
Sale
4A 4technik ekonomista
4S 4technik handlowiec
4O 4technik organizacji turystyki
4G 4technik żywienia i usług gastronomicznych
3A 3Technik ekonomista
3G 3Technik żywienia i usług gastronomicznych
3S 3Technik handlowiec
3H 3technik hotelarstwa
3O 3Technik organizacji turystyki
2G 2technik żywienia i usług gastronomicznych
2R 2Technik żywienia i usług gastronomicznych
2A 2technik ekonomista
2S 2technik handlowiec
2H 2technik hotelarstwa
2O 2technik organizacji turystyki
2C 2technik technologii żywności -cukiernik
2M 2technik przetwórstwa mleczarskiego
1G 1technik żywienia i usług gastronomicznych
1A 1technik ekonomista
1H 1technik hotelarstwa
1C 1technik technologii żywności
1O 1technik organizacji turystyki
1S 1technik handlowiec
1M 1technik przetwórstwa mleczarskiego