Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
IM 4S-2/2 jęz_zaw_han
|
SE 4O-1/2 prac_imp_tur
|
IM 2O-3/4 j.angielski
|
EL 1H-3/4 j.angielski
|
EL 1H-3/4 j.angielski
|
2 |
8:55- 9:40 |
IM 4S-2/2 jęz_zaw_han
|
MŚ 2S-2/2 prac_sprze_t
|
IM 4A-2/2 zaw.ang
|
WP 5G-1/2 prac_pl_żywi
|
MB 5A-1/2 j.niemiecki
|
3 |
9:50-10:35 |
IM 4S-1/2 jęz_zaw_han
|
MŚ 2S-2/2 prac_sprze_t
|
LA 3C-2/2 zaw.ang
|
LA 4A-4/4,4S-4/4 j.angielski
|
SK 3O-1/2 j.francuski
|
4 |
10:45-11:30 |
AN 1G-2/2 techn_gastro
|
IM 2O-3/4 j.angielski
|
AL 1H-1/2 obsł.kons
|
LA 4A-4/4,4S-4/4 j.angielski
|
KŁ 3O-2/2 prac_ob_tur
|
5 |
11:40-12:25 |
DK 3O-1/2 zaw.ang
|
IM 4S-1/2 jęz_zaw_han
|
BZ 4S-1/2 prac_handlu
|
MB 3M-4/4,3C-4/4 j.niemiecki
|
KL 4H-1/2 j.francuski
|
6 |
12:45-13:30 |
SK 4G-1/2 j.angielski
|
SK 3H-1/2 zaw.ang
|
SK 3O-1/2 j.francuski
|
IM 3H-2/2 zaw.ang
|
WP 3R-1/2 prac_pl_żywi
|
7 |
13:40-14:25 |
SK 3H-3/4 j.angielski
|
DK 3O-2/2 zaw.ang
|
MW 3H-4/4,3M-4/4 j.angielski
|
MO 1G-1/2 j.niemiecki
|
RU 1H-2/2 prac_hot
|
8 |
14:35-15:20 |
|
DK 3O-1/2 zaw.ang
|
|
AN 5G-2/2 prac_us_ob_k
|
|
|