Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
ES 4O biologia
|
|
SK 2O-2/2 j.francuski
|
2 |
8:55- 9:40 |
WP 3G-2/2 prac_pl_żywi
|
|
KC 3R techn_gastro
|
ET 2H obsł.kons
|
SK 2O-2/2 j.francuski
|
3 |
9:50-10:35 |
MT 2G wyp.bhp
|
IM 1H-4/4,1G-4/4 j.angielski
|
|
|
ZJ 3C hist.i teraź
|
4 |
10:45-11:30 |
MZ 5S r_geografia
|
AT 3R j.polski
|
|
SA 4O j.polski
|
ER 2M chemia
|
5 |
11:40-12:25 |
MT 2G techn_gastro
|
SA 5S j.polski
|
EO 3G chemia
|
SA 4O j.polski
|
|
6 |
12:45-13:30 |
ES 2M biologia
|
SA 5S j.polski
|
EO 3G zaj.wych.
|
TM 2M historia
|
MO 2A j.niemiecki
|
7 |
13:40-14:25 |
|
KŁ 2H pods_hot
|
MT 2G zaj.wych.
|
MZ 4O geografia
|
BP 2A plan_prz_gos
|
8 |
14:35-15:20 |
MO 5G-2/2 j.niemiecki
|
ER 3R chemia
|
MT 2G techn_gastro
|
|
BE 3G j.francuski
|
|